سفره غذای ۴۰ هزار نفری عید غدیر در پارک ملت مشهد گسترده شد (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) خبر کشف وانت حامل مواد انتحاری در مشهد، کذب است | مشهد در امنیت کامل است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا روز سه‌شنبه فرماندار مشهد: شهر در شرایط بسیار نرمالی قرار دارد | آماده خدمت‌رسانی و مدیریت بحران هستیم شرایط پیچیده طارمی در اینتر بعد از حمله جنایتکارانه اسرائیل به ایران از غدیر تا قدس؛ مشهد هم‌پیمان ولایت و مقاومت | اجتماع شبانه مردم در حمایت از وعده صادق ۳ در میدان شهدا مشهد + فیلم حال‌وهوای موکب‌های غدیر در شهر مشهد و شادی مردم از عملیات وعده صادق ۳ + فیلم فعالیت رایگان حمل‌و نقل عمومی مشهد | افزایش فعالیت خط ۳ قطارشهری تا ساعت ۲۲ امشب و فردا شب (۲۳ و ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه شورای اسلامی شهر مشهدمقدس در محکومیت تجاوز رژیم صهیونی به جمهوری اسلامی ایران مردم مشهد مقدس در محکومیت حمله وحشیانه اسرائیل به خیابان آمدند + فیلم (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) سرویس‌دهی رایگان حمل‌ونقل عمومی مشهد برای راهپیمایی مردم مشهد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری راهپیمایی گسترده مردم مشهد در محکومیت حمله اسرائیل به ایران (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) تمام پرواز‌های فرودگاه مشهد لغو شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به ایران (جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس جلوگیری از هدر رفت ۶ هزار مترمکعب آب با ذخیره‌سازی در دریاچه بوستان غدیر ابراز امیدواری معاون ترامپ درخصوص به‌نتیجه‌رسیدن مذاکره با ایران سرویس‌دهی رایگان مترو مشهد در روز عید غدیر (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های ترافیکی شب عید غدیرخم ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد افزایش سه‌برابری بودجه حمایت از ورزش بانوان در دوره ششم مدیریت شهری مشهد شهردار مشهد مقدس: شهرداری و شورای شهر حامی ورزش بانوان است +فیلم انتصاب سرپرست شهرداری منطقه ۲ مشهد مقدس (۲۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سرویس‌های شبانه حمل و نقل عمومی مشهد افزایش یابد

  • کد خبر: ۹۶۸۶
  • ۰۲ آذر ۱۳۹۸ - ۰۷:۰۹
سرویس‌های شبانه حمل و نقل عمومی مشهد افزایش یابد
اینجا تریبونی برای بیان نظرات، انتقادات، مشکلات و درخواست‌های شما شهروندان است و می‌توانید از روش‌های زیر، مطالبتان را با ما در میان بگذارید.

اینستاگرام: shahraranews@
تارنما: shahraranews.ir
رایانامه: info@shahrara.com
پیامک: ۳۰۰۰۷۲۸۹ پیام رسان:۰۹۱۵۴۲۹۴۵۸۰
مراجعه حضوری تلفن: ۵-۳۷۲۸۸۸۸۱-۰۵۱
شهروندان گرامی! با هدف پیگیری دقیق و سریع مسائل مطرح شده، لطفا آدرس و اطلاعات کاملی در اختیار ما قرار دهید.

 

اتوبوس رانی
۱۵۸...۰۹۳۶ اقدام شهرداری در ساخت مسیر ویژه ۳، کار اساسی شهرداری در ۲ سال گذشته بوده است که منافع آن به کل ۴ میلیون مشهدی و ۳۰‍‌میلیون زائر رضوی می‌رسد. از رسانه‌ها با اندیشه‌های مختلف تقاضا می‌شود از این کار کلیدی حمایت کنند. هوای مشهد بیشتر از این توان آلودگی خودرو‌های شخصی و تک سرنشین را ندارد.
۰۹۹...۰۹۰۳ چرا اتوبوس رانی ۳۰۰‌هزار‌تومان را که به مناسبت تولد پیامبر (ص) به نیرو‌های اداری اش داده است به ما نیرو‌های خدمات نمی‌دهد؟ گناه ما چیست؟
۴۲۳...۰۹۰۳ باتوجه به گرانی بنزین لطفا تعداد وسایل حمل ونقل عمومی به ویژه اتوبوس را در شهر بیشتر و به ساعت کاری آنان در شب اضافه کنید.
شرکت نفت
۰۳۲...۰۹۱۵ ماشین به نام خودم است، اما کارت سوختم با هیچ رمزی کار نمی‌کند.
وزارت بهداشت
۷۵۸...۰۹۳۵ آقای وزیر بهداشت، بسیاری از مردم به درد‌های عضلانی و آرتروز دچار شده اند. شما بگویید چه به خورد ما می‌دهند؟ سرطان، آلزایمر و مشکل قلبی در بین مردم زیاد شده است، اما در گذشته که مواد غذایی ارگانیک بود مردم سالم‌تر بودند.
شهرداری
۱۵۰...۰۹۹۴ چرا کوچه و خیابان مهر‌مادر خواجه ربیع بوی لجن می‌دهد؟ شهرداری رسیدگی کند.
۱۴۷...۰۹۱۵ با توجه به بازگشایی بولوار‌خاقانی رضاشهر و کم عرض بودن ورودی کوچه‌ها -با عرض ۳ متر- لطفا کوچه‌های زوج را یک طرفه کنید.
۶۰۵...۰۹۱۵ از شهرداری می‌خواهم که برنامه‌های شاد و متنوع را در طول پاییز و زمستان در فرهنگ سرا‌ها و پارک‌ها و... اجرا کند و در این باره اطلاع رسانی خوبی هم داشته باشد تا بتوانیم به اتفاق بچه هایمان از این برنامه‌ها استفاده کنیم.
صدا و سیما
۶۰۵...۰۹۱۵ خواهش می‌کنم صداوسیما برای ترجمه کارتون‌های خارجی وقت بیشتری بگذارد. اگر پای کارتون «رکاب زنان کوهستان» بنشینید متوجه خواهید شد که چقدر دیالوگ‌های شخصیت‌ها بی خود است، درصورتی که می‌توانست با ترجمه خوب، بهتر از این باشد.
۱۵۸...۰۹۳۶ با هر باد و باران شبکه‌های صداوسیما در شرق مشهد قطع می‌شود. تقاضا می‌شود یک دکل برای تقویت شرق مشهد در نظر بگیرید. فرستنده اصلی مشهد از میان این همه ساختمان و برج نمی‌تواند همه این کلان شهر را پوشش دهد. به همین دلیل این منطقه از سیگنال پایینی برخوردار است و بیشتر مردم مجبورند از ماهواره یا تقویت آنتن گران قیمت استفاده کنند که هرسال هزینه مضاعف و اجباری برای ما دارد.
سازمان ترافیک
۸۹۲...۰۹۳۸ لطفا لاین کنار بولوار میثاق را ترمیم کنید. حدفاصل بین بولوار میثاق تا پل رو گذر میثاق دست انداز‌های زیادی دارد و دریچه‌های فاضلاب جلوبندی خودرو‌ها را خراب می‌کند.
شهرستان
۱۲۶...۰۹۱۵ من از روستای فارمد آخر جاده سیمان، خیابان رسالت هستم. ما ۳‌نانوایی داریم که یکی از آن‌ها همیشه تعطیل است، نانوایی دیگر خیلی زود نانش تمام می‌شود و سومی هم هیچ وقت آرد ندارد. ما همین نان گران را هم نداریم!
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->